Limite de tranzactionare IB-MB din 31.05.2024

Stimate Client,

 
 

 

Siguranta  ta  financiara este mereu in atentia noastra si de aceea ne preocupam pentru a veni cu solutii noi care sa te protejeze impotriva fraudelor.

 

Astfel, incepand cu 31 mai 2024 vom introduce o limita zilnica de tranzactionare prin aplicatiile BRCI iBanking si BRCI Mobile, mentionata mai jos

  • pentru persoane fizice, echivalentul a 50.000 euro
  • pentru persoane juridice, echivalentul a 500.000 euro

 

 

Limita zilnica va include toate tipurile de tranzactii efectuate prin aplicatiile BRCI iBanking si BRCI Mobile exceptand, tranzactiile intre conturile proprii, schimburile valutare  si depozitele. Daca este cazul, majorarea  limitei zilnice se poate face pe o perioada determinata, la cererea ta justificata, in baza acordului expres al Bancii, via email sau telefonic la Asistenta Clienti.

 

Incepand cu aceeasi data au fost actualizate urmatoarele documente, cu referiri la Limitele zilnice de tranzactionare prin Instrumente de Plata cu Acces la Distanta si Programul de procesare al platilor efectuate prin canalul Plati Instant, la care banca va adera:

 

Mai multe detalii despre modificarile din CGB si LTC regasi la https://www.brci.ro/ro/articol/actualizare-cgb-si-ltc-pf-si-pj-din-31-05-2024.html

 

Mereu alaturi de tine,

Echipa BRCI