Plati Instant din 17.06.2024

Stimate Client,

 

Incepand cu 17 iunie, Banca Romana de Credite si Investitii (BRCI) isi extinde portofoliul de servicii de plati cu Serviciul Plati Instant, dezvoltat de TRANSFOND. Acest serviciu permite transferul interbancar al sumelor de pana la 50.000 lei in mai putin de 10 secunde, in orice moment al zilei, pe tot parcursul anului (24/7/365) catre bancile care accepta acest sistem de plati.

Lista bancilor participante la schema Platilor Instant se regaseste aici.

Va invitam sa utilizati noua facilitate de plata, prezentand mai jos cateva detalii privind modul de functionare si avantaje:

  • Serviciul Plati Instant este disponibil pentru incasarile si platile mai mici de 50.000 de lei;
  • Noul serviciu nu are niciun comision suplimentar;
  • Devii independent de orele de business si transmiti sau primesti bani oricand doresti, intrucat BRCI iti va oferi acest serviciu non-stop.

Daca din diferite motive plata nu se poate efectua instant catre bancile partenere in program, ea se va efectua in regim de operare normala. In oricare din cazuri veti fi anuntat prin SMS sau prin Push Notification despre modul in care a fost procesata plata.

 

Prin includerea Platilor Instant in portofoliul sau, BRCI doreste sa ofere clientilor sai un serviciu modern, rapid si eficient, in linie cu tendintele europene.

Mereu alaturi de tine,

 

Echipa BRCI